Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scene de coșmar pe stradă: 3 morți și zeci de răniți după ce un dezechilibrat mintal a intrat cu mașina într-o mulțime – VIDEO

0 57

bosnian-ram-car-into-crowd-in-graz-austria-killing-3-injuring-30-and-start-stabbing-people

Scene de coșmar în Austria, după ce un dezechilibrat mintal a intrat cu bolidul 4×4 în mare viteză, într-o mulțime de oameni. Acțiunea acestuia a dus la moartea a trei persoane și la rănirea a circa alte 50.

Totul s-a petrecut la Graz, în sudul Austriei, pe o stradă pietonală, a anunțat guvernatorul local, Hermann Schützenhofer. Potrivit unor martori, șoferul a intrat cu mare viteză pe una din principalele artere pietonale și comerciale din al doilea oraș ca mărime al Austriei, lovind pietonii aflați în calea sa.

Bărbatul, un austriac în vârstă de 26 de ani, ar fi ”dezechilibrat mintal”, potrivit guvernatorului.

Șeful poliției regionale, Josef Klamminger, a exclus pista teroristă. Primele elemente ale anchetei arată că individul prezenta simptome de ”psihoză”.

Ulterior actului ucigaș, șoferul de origine bosniacă a părăsit autoturismul și s-a năpustit cu un cuțit asupra oamenilor aflați în apropiere. Până la urmă a fost reținut de forțele de ordine.

https://youtu.be/mbdzfgYjZwA

https://youtu.be/8a-88Vx_kQE

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More