Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scene de nedescris. A violat fiica minoră a concubinei sale

0 1.974

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru violul unei minore în vârstă de 15 ani.

Reprezentanții IPJ Cluj transmit că, la data de 2 iulie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost sesizaţi despre faptul că o fată de 15 ani din comuna Vad, judeţul Cluj, ar fi fost agresată sexual de către concubinul mamei sale. Faptele s-au petrecut la aceeaşi dată, în locuinţa bărbatului, unde minora locuieşte împreună cu mama sa, locuinţa fiind proprietatea bărbatului.

În urma cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă, bărbatul profitând de faptul că minora se afla în creşterea şi îngrijirea sa, a obligat-o pe minoră, prin constrângeri fizice şi morale să accepte un act sexual cu el.

Faţă de bărbat a fost dispusă, la data de 3 iulie a.c., măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la expirarea acesteia, a fost prezentat în faţa magistraţilor Judecătoriei Dej, care au dispus arestarea acestuia pentru o perioadă de 30 de zile. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de viol, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More