Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Scene desprinse din Grand Theft Auto la Cluj-Napoca. A încercat să fure mai multe mașini în plină stradă

0 494

Un tânăr de 21 de ani a fost imobilizat la Cluj-Napoca după ce a reușit să fure o mașină în plină stradă, chiar dacă șoferul se afla în autoturism.

Un eveniment care a pus în alertă polițiștii s-a petrecut azi în plină stradă la Cluj-Napoca. Astfel , în jurul orei 12:30, oamenii legii au fost sesizați că un bărbat ar fi încercat să fure mașina unei firme de curierat ce se afla pe strada Teodor Mihaly. Mașina era deschisă, iar cheia de pornire se afla în contact.

Tentativă de furt a fost oprită chiar de către curier care se afla în apropiere. Ulterior, bărbatul ar fi dat asaltul asupra unei alte mașini ce staționa pe strada Slănic. Bărbatul s-a urcat pe locul din dreapta al mașinii chiar dacă șoferul se afla la volan.

Șoferul mașinii respective s-ar fi dat jos pentru a-l scoate din autoturism pe nepoftitul musafir moment în care bărbatul buclucaș a reușit să ajungă la volan și să demareze. Imediat după aceste fapte, demne de jocul video Grand Theft Auto, au fost alertate toate echipajele de politie din teren, iar in scurt timp politistii Biroului Rutier l-au depistat pe fugar în Piata Cipariu unde a fost și imobilizat.

La unitatea medicală, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. În momentul acesta el se află la sediul Politiei Rutiere, unde este audiat. Bărbatul are de 21 de ani și este din Gura Humorului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More