Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scene fierbinți la un bal al bobocilor la Cluj. Elevele au mimat sexul oral cu banana în gură – FOTO

2 856

Scene scandaloase și obscene la un Bal al Bobocilor de la un liceu din Cluj. Eleve de 15 ani au fost puse să mănânce câte o banană dintre picioarele partenerilor, în timp ce aceştia stăteau pe scaun.

Câțiva liceeni de la un liceu clujean s-au distrat până când au căzut în… ridicol. Domnișoarele aspirante la titlul de Miss au simulat scene demne de filme pentru adulți, iar domnișorii nu păreau deloc deranjați de îndrăzneala fetelor. În imagini apar elevi ai Colegiului Tehnic de Comunicații Augustin Maior Cluj-Napoca iar balul a avut loc pe 20 octombrie.

Petrecerea a avut loc la Clubul Ring din Cluj-Napoca, iar în timpul unui concurs fetele au trebuit să desfacă cu gura o banană pe care tinerii o țineau între picioare și apoi să o și înghită.

Fetele de 14 ani s-au descurcat de minune, mimând o partidă de sex oral mai ceva ca într-un film pentru adulți. Profesorii de la acest liceu erau și ei de față, dar se pare că nu li s-a părut nimic în neregulă cu ce se întâmpla.

Proba ”Banana” a fost pe gustul adolescenților, după cum arată și un colaj fotografic postat de Tudor Ionescu, solistul de la Fly Project, pe pagina sa de Facebook.

„N-aș vrea să sune că o pară, da’ io ce să-nțeleg de-aici, că mai nou așa stă treaba cu balurile de boboci??   Super!!! Ce mișto!!! Sunt convins că părinții fețelor ăstora sunt maxim de-ncântati, iar profesorii au aplaudat furtunos la final!”, a fost mesajul artistului.

„Petrecerea a fost organizata de comitetul de părinți. Școala a refuzat sa se implice in aceasta organizare. De patru ani nu mai organizează școala fin cauza unor scandaluri care au mai fost si in trecut. Pozele sunt scandaloase”, a declarat Valentin Cuibuş, inspector-şef şcolar la Cluj, care va lua legătura cu directorii liceului pentru a identifica organizatorii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Tantzi Tantzy spune

  Scoala a refuzat desfasurarea acestui concurs insa a permis desfasurarea lui in incinta ei.ATENTIE parinti , se pare ca ati decis viitorul copiiilor dvs,

 2. marilena marinescu spune

  Nu inteleg care e problema!
  Poate doar varsta copiilor, ca sunt minori!
  Poate au jucat vreun joc pe „porunci”.
  Eram curioasa cum faceau daca era invers.
  Sexul oral se practica din vechime (cu sute de ani in urma) si acum este un must have.
  Sunt intelectuali care practica acest tip de sex. Trebuie doar sa fii destupat la minte, nu o tanti frustrate.
  Fiecare e liber sa faca ce vrea la el in dormitor!
  La batranete ce tip de sex o sa practicati?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More