Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scheletul unei persoane necunoscute descoperit într-un bloc din Cavnic

0 42
Foto: ziarmm.ro

O persoană care a pătruns într-un bloc dezafectat de lângă Spitalul de Psihiatrie din Cavnic pentru a lua fier vechi a avut parte de o descoperire șocantă. În subsolul blocului a găsit cadavrul unei persoane necunoscute și a alertat imediat autoritățile.

La fața locului s-au deplasat polițiști și criminaliști care au început cercetările pentru stabilirea identității persoanei necunoscute. Oamenii legii presupun că este vorba despre cadavrul unei persoane decedate în urmă cu mai mult timp, având în vedere că acum s-a descoperit doar un schelet.

Conform emm.ro, se crede că scheletul aparține unui bărbat care a fost internat la spitalul de Psihiatrie din Cavnic și care a dispărut încă de acum doi ani de zile.

Polițiștii bănuiesc că ar fi vorba despre un bărbat de 66 de ani din Baia Mare, care a fugit din spital în iulie 2011, iar de atunci nu a mai dat niciun semn de viață. Autoritățile l-au căutat în permanență fără să dea de urma lui.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More