Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Schimbări la vârful Oficiului Județean de Cadastru Sălaj

0 901

Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sălaj a suferit schimbări interne. Fostul șef nu înțelege de ce nu i-a fost dată o explicație despre recentele modificări.

Conform adevărul.ro Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Sălaj are acum unul dintre cei mai tineri șefi. Este vorba despre Claudiu Gabriel Balog în vârstă de 30 de ani care din 2016 lucrează în cadrul Biroului de Cadastru de la Şimleu Silvaniei.

Acesta îl va înlocui pe Claudiu Marian, 42 de ani, care se arată extrem de surprins de decizia luată de mai marii săi. El nu înțelege de ce a fost înlăturat din funcție. Acesta a fost pus în funcție în noiembrie 2016, și a declarat că decizia schimbării i s-a transmis abia joi, 28 iunie, fără a i se da vreo explicaţie. „Mi-ar fi plăcut să mi se spună bărbăteşte ce şi unde am greşit. Eu cred că mi-am făcut treaba şi că las în urma mea nişte realizări acumulate cu multă trudă”, a afirmat acesta.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More