Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şcoala Altfel la Consiliul Judeţean Cluj. Președintele Marius Mînzat a fost vizitat de zeci de elevi

0 63

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Marius MÎNZAT, a primit luni, 18 aprilie 2016, vizita a trei grupuri de elevi aparținând Colegiului Naţional ,,George Coşbuc” și, respectiv, Şcolii Gimnaziale „Traian Dârjan” din Cluj-Napoca.

Evenimentul s-a derulat în cadrul programului educațional ”Școala altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun”, care se desfășoară în perioada 18-22 aprilie 2016 şi în cadrul căruia Consiliul Judeţean Cluj a decis anul acesta să participe în mod direct, nu doar prin intermediul entităţilor care funcţionează sub autoritatea sa.

În cadrul acestei vizite, cei 66 de elevi cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani au avut ocazia să intre în contact, mulți pentru prima oară, cu o autoritate a administrației publice din județul Cluj, să cunoască atribuțiile, programele și domeniile de activitate ale Consiliului Județean Cluj, precum și modalitățile în care ei sau părinții lor se pot adresa acestei autorități într-o problemă din raza de competență a acesteia.

Participarea Consiliului Judeţean, pentru prima dată, la programul educaţional Şcoala Altfel, îşi propune să transmită un mesaj foarte clar tuturor elevilor, profesorilor şi părinţilor, acela al ideii de deschidere şi de transparenţă, al dorinţei noastre de a colabora şi de a fi parteneri în acest ambiţios demers în care suntem implicaţi zi de zi şi care îşi propune dezvoltarea continuă a judeţului, în multiple planuri, în beneficiul nostru comun, al tuturor clujenilor, indiferent de generaţia căreia îi aparţinem,  persoane aflate la vârsta maturităţii sau copii care se pregătesc să ne urmeze paşii” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Marius Mânzat.

Programul ”Școala altfel” la Consiliul Județean Cluj va continua întreaga săptămână.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More