Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şcoala din Răscruci, vandalizată. Mai multe uși au fost sparte – VIDEO

0 451

Persoane necunoscute ar fi intrat în incinta şcolii din Răscruci. Mai multe clase și sala profesorală au fost devastate.

Școala Profesională din Răscruci, județul Cluj, a fost ținta unui act de vandalism.

Persoane necunoscute ar fi intrat în incinta școlii și au vandalizat sala profesorală și mai multe clase. Femeia de serviciu a fost cea care a descoperit întreaga scenă. A anunțat imediat direcțiunea, care la, rândul lor, au chemat forțele poliției.

La fața locului s-au prezentat echipajele poliției care au ridicat probe și amprente. De asemenea aceștia urmează să preia și imaginile surprinse pe camerele de supraveghere.

ACTUALIZARE

Din ultimele informații se pare că persoanele necunoscute au spart mai multe uși, atât din clădirea veche cât și din cea nouă, iar la plecare au luat cu ei serverele pe care sunt stocate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din ambele clădiri.

Se pare ca ar fi pătruns în școală după ce au spart usa de la intrarea elevilor. După întregul eveniment au iesit pe un geam care dă în spatele clădirii școlii.

 

Elevii nu au fost lăsați să intre în clasă și au fost trimiși acasă, cursurile fiind suspendate.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More