Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Școala Nr. 1 Dej: ”Crăciun pentru fiecare”, Crăciun pentru 9 frați orfani – FOTO

0 242

actiune caritabila Gn 1 Craciun pentru fiecare (3)

Acţiunea caritabilă “Crăciun pentru fiecare” a adus bucurie pentru nu mai puțin de 9 fraţi orfani din Pata Rât, Cluj, care locuiesc împreună cu bunica lor bolnavă în vârstă 73 de ani. Cel mai  mare dintre fraţi, Emanuel, are 15 ani, iar cel mai mic 3 anișori.

Evenimentul caritabil a fost organizat de Şcoala Gimnazială Nr. 1 Dej, prin implicarea părinţilor, elevilor şi a cadrelor didactice de la ciclul primar. Cu toții au donat din suflet pentru suflet haine, alimente, rechizite, jucării şi bani.

”În preajma sărbătorilor de iarnă, parcă fiecare dintre noi privim mai îndeaproape la cei din jur. Mai mult ca în celelalte zile ale anului simţim nevoia să fim mai buni, să zâmbim mai mult, să fim mai darnici. Oferind puţin, am avut parte de daruri nepreţuite. Tristeţea din privirile lor a dispărut ca prin farmec. Bucuria şi zâmbetele largi de pe feţele acestor copii a fost minunatul cadou pe care noi l-am primit. Aceasta este adevărata magie a sărbătorilor de Crăciun!”, a declarat Stela Ochian, directorul Școlii Gimnaziale Nr 1. Dej, inițiatorul și coordonatorul acțiunii caritabile.

În cadrul acțiunii ”Crăciun pentru fiecare”, pe lângă elevii școlii, s-au mai implicat profesor învăţător Lăcrămioara Federiga, profesor învăţător Mihaela Mureşan, profesor pentru învăţământul primar Silvia Itu, precum şi bibliotecara şcolii Onela Cîmpean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More