Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scor fluviu la Dej. Unirea a învins FC Bistrița cu 11-0 – FOTO/VIDEO

0 66

A plouat cu goluri sâmbătă după-amiaza pe Stadionul Municipal Dej, unde FC Unirea Dej a întâlnit pe FC Bistrița în etapa a IX-a a seriei a V-a din Liga a III-a.

Echipa antrenată de Gică Barbu n-a avut nicio emoție în fața bistrițenilor, care abia au reușit să închege o echipă secundă pentru a veni la Dej cu un total de 11 jucători. Gazdele au dominat cu autoritate meciul, iar în minutul 17 Ferhaoui a tras primul semnal puternic de alarmă, portarul oaspeților respingând de sub transversală lovitura de cap a francezului.

Din cornerul ce a urmat Unirea Dej a deschis scorul, Florin Blaj marcând cu capul din centrarea lui Podină. După doar cinci minute, tot în urma unei lovituri de colț de pe stânga, Szabolcs a marcat pentru 2-0.

Cu câteva minute înainte de pauză, Unirea a mai înscris încă o dată, Blaj marcând al doilea său gol, tot din pasa lui Podină.

Dacă în prima repriză bistrițenii au mai încercat cât de cât să țină piept tăvălugului ofensiv al Unirii, în repriza a doua echipa din Bistrița a căzut și fizic și psihic, ceea ce a permis dejenilor să atace furibund și să facă spectacol.

Nu mai puțin de opt goluri au marcat gazdele în a doua jumătate a meciului, numărul ocaziilor mari de a mai înscrie fiind cel puțin dublu. Balul a fost deschis de Iovu, care a trimis din doar patru metri în plasă, după ce portarul oaspeților respinsese în față o minge venită din corner. Tot Iovu a fost cel care a dus scorul la 5-0, în urma unei centrări din banda dreaptă.

Intrat în teren după pauza meciului, Alex Bălțoi și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 65, pentru ca după alte cinci minute Ferhaoui să facă 7-0 și apoi 8-0, de această dată fiind servit de Bălțoi.

O combinație reușită între Florin Blaj și Plăian a adus golul al nouălea al dejenilor, iar după alte câteva minute Bălțoi a reușit dubla. Partida nu s-a încheiat înainte ca Ferhaoui să-l mai execute o dată pe portarul bistrițenilor, bătând în cuie tabela la un incredibil 11-0 în favoarea Unirii Dej.

 

După această victorie zdrobitoare, Unirea Dej se pregătește de un  meci mai serios, etapa următoare având-o ca adversară pe ASA II Tg. Mureș în deplasare.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1259998194062945.1073742322.467241263338646&type=3

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More