Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Scutire la penalitati si majorari de taxe pentru dejeni

0 41

taxe si impozite

Conform unei hotarari aprobate in sedinta Consiliului Local al Municipiului Dej din luna iunie, dejenii vor putea beneficia de scutire de la plata majorarilor de intarziere si a penalitatilor aferente obligatiilor bugetare constand in impozite si taxe locale, redevente, chirii, si altor obligatii datorate bugetului local.

Dejenii pot beneficia de aceste scutiri doar in care isi platesc integral sumele restante datorate la bugetul local pana in data de 31 octombrie 2013.

„Am initiat acest proiect de hotarare stiind care este situatia financiara la nivelul orasului. Sunt societati comerciale care se afla in dificultate, iar prin aceasta decizie le-am ajuta sa se redreseze, salvand astfel de la disponibilizare angajatii care lucreaza in aceste societati. Cu probleme financiare se confrunta si multe familii din municipiu, care nu au reusit sa-si achite obligatiile la bugetul local. In aceste conditii ele sunt pasibile de executare silita, lucru pe care nu mi-l doresc sub nici o forma, deoarece in fiecare zi, foarte multi dejeni imi solicita ajutorul pentru a le oferi o locuinta. Prin urmare, cei care sunt proprietarii unei locuinte, prin aceasta masura ii sprijin pentru a o avea in continuare”, transmite primarul municipiului Dej, Costan Morar.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More