Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se anunță protest în Piața Victoriei. „22 Decembrie – Revoluția Noastră”

0 460

Oamenii vor ieși azi în stradă pentru a protesta împotriva actualului Guvern. Evenimentul coincide cu împlinirea a 29 de ani de la Revoluția din 1989.

Un nou protest apare la orizont, protest provocat de ultimele decizii ale Guvernării. Acest eveniment, care va avea loc azi, 22 decembrie, coincide cu împlinirea a 29 de ani de la Revoluţia din 1989.

Organizatorii protestului au publicat următorul text pe pagina de Facebook a evenimentului: „Decembrie 1989. 1116 de oameni au murit pentru libertate. Nu au murit pentru amnistia şi graţierea ticăloşilor. Au murit pentru DREPTATE şi pentru LIBERTATE. Acum, la mai puţin de 29 de ani, lupta lor riscă să fie în zadar. Libertatea şi dreptatea sunt în pericol. Pe 22 Decembrie 2018 le vom onora sacrificiul. Şi vom spune ca şi EI:NU VREM ÎNTUNERIC! VREM DEMOCRAŢIE! VREM LIBERTATE! Rugăminte: Veniţi fiecare cu câte o candelă. Ne vom strânge la ora 16:00 la Piaţa Victoriei, iar la ora 17:00 vom pleca în marş spre Piaţa Revoluţiei pentru a aprinde candelele. EI au crezut în libertate în cele mai negre vremuri ale României. VOI CREDEŢI?”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More