Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se grăbea spre casa cuprinsă de incendiu, dar a ajuns cu mașina în șanț – VIDEO

0 51

accident masina rasturnata sant maramures

Un necaz nu vine niciodată singur, spune o vorbă din bătrâni, care s-a aplicat, din nefericire, și pentru o femeie din localitatea maramureșeană Satu Nou de Jos.

Aceasta a fost alertată că-i arde casa și s-a urcat imediat la volan. Gonind spre locuință, când s-a apropiat de casă și a văzut flăcările uriașe care au cuprins acoperișul și etajul clădirii, femeia s-a panicat la volan. A pierdut controlul autoturismului și mașina a ajuns în șanț.

Din fericire, dacă se poate spune așa, femeia a scăpat fără să fie rănită, însă autoturismul a fost serios avariat. Maramureșeanca a avut totuși nevoie de îngrijiri medicale, suferind un atac de panică în urma dublului șoc suferit.

Și mai mari pagube s-au înregistrat în urma incendiului, stins de pompieri după mai bine de o oră de luptă cu flăcările. Acoperișul a fost făcut scrum, etajul casei a fost afectat de flăcări aproape în întregime, în timp ce parterul locuinței a fost serios avariat.

incendiu acoperis maramures

Potrivit primelor estimări ale pompierilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza unui șemineu. Reprezentanții ISU Maramureș cât și polițiștii urmează să stabilească cu exactitate ce s-a întâmplat în urma anchetei deschise în acest caz.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More