Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se închid sau nu școlile? Decizia urmează a fi discutată în această după masă

0 654

În această după masă Comitetul Național pentru Situații de Urgență va lua în discuție și posibilitatea de a închide școlile în contextul epidemiei de coronavirus.

Cei de la Digi 24 notează că azi, 9 martie, la ora 16:00, va avea loc o nouă reuniune a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență. Pe lista discuțiilor se află și posibilitatea închiderii școlilor, în contextul epidemiei de coronavirus.

Astfel, ministrul interimar de Interne, Marcel Vela, a precizat pentru cei de la Digi 24 că, dacă apare un caz într-o școală, cursurile vor fi suspendate în toată școala.

Vizavi de suspendarea cursurilor în școli, acest lucru va fi analizat în ședința de mâine (luni, n.r.). Ca să fiu mai exact, e decisă o măsură împreună cu doamna ministru și colegii din Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Dacă un singur caz apare într-o școală, cursurile sunt suspendate în toată școala.

M-ați întrebat de școli la plural și am spus că acest lucru va fi decis mâine. Dar să știe populația că dacă apare un singur caz într-o școală – și anunțul e și pentru directori, prefecți, comitete județene – se suspendă cursurile în întreaga școală, a spus Vela.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More