Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se intensifică vânzarea ilicită a materialului lemnos. Pomi de Crăciun abandonați, descoperiți inclusiv la Dej

0 204

Prin acțiuni de amploare ale poliției în colaborare cu reprezentanți ai Ocolului Silvic s-au descoperit pe raza întregului județ persoane ce fac comerț ilicit cu material lemnos, mai ales pomi de Crăciun. La Dej au fost găsiți abandonați astfel de pomi, în valoare de 800 de lei, în zona Dealul Florilor.

La data de 19.12.2017, au avut loc diverse acțiuni pentru combaterea infracțiunilor soilvice. Astfel la Dej Cu ocazia acestei acţiuni fost confiscați 16 pomi de Crăciun – specia brad, în valoare de 800 lei, care au fost găsiți abandonați în zona cartierului Dealul Florilor, ulterior predați Ocolului Silvic Dej.

În aceeși în jurul orei 18:00, poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda, au depistat pe raza comunei Ciurila, pe DC 91, un tânăr de 26 ani, din comuna Petreștii de Jos, jud. Cluj, în timp ce transporta cu un atelaj hipo material lemnos din specia pin negru, fără a avea acte de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale în vigoare, cu amendă în cuantum de 5.000 lei. Materialul lemnos a fost confiscat și predat Ocolului Silvic Turda.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More