Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se întoarce vara la sfârșit de septembrie

0 178

Evoluția vremii ia o turnură neașteptată în următoarele zile. Temperaturile vor crește deosebit de mult și vom avea senzația ca vara este foarte aproape.

Vara pare că vrea să se întoarcă în România, deși suntem la sfârșitul lunii septembrie, iar toamna a venit nu numai în calendare, ci și la nivel astronomic.

Săptămâna se încheie cu aceeași atmosferă, dar temperaturile vor continua să crească. Practic, ultima zi de septembrie va semăna cu una de august, mai ales în regiunile sudice și estice unde se vor depăși 30 de grade Celsius.

Averse ca de vară vor apărea doar prin nord-vestul și prin centrul țării. Condițiile de ploaie vor dispărea marți, iar temperaturile vor rămâne foarte ridicate.

Temperaturile vor continua să crească neobișnuit de mult în București și vor culmina cu 31 de grade Celsius în cursul zilei de luni, 30 septembrie.

Marți, 1 octombrie 2019, atmosfera de vară târzie se va menține, cu toate că maximele vor fi mai coborâte cu 2-3 grade față de ziua precedentă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More