Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se redeschide circulația pe DN 7 C, Transfăgărăşan

0 68

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu) se va deschide, sâmbătă, începând cu ora 8.00, pentru toate categoriile de autovehicule. Drumarii avertizează că este semnalată prezenţa urşilor în zonă şi cer turiştilor să nu se apropie d animale.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, sâmbătă, de la ora 8.00, se redeschide circulaţia pe DN 7 C, Transfăgărăşan, pentru toate categoriile de autovehicule. 

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile de trafic, mai ales având în vedere instabilitatea atmosferică ce duce la apatiţia de fenomene meteorologice spontane care afectează vizibilitatea. De asemenea, atenţionăm pe cei ce tranzitează acest sector de drum că în ultima perioadă este semnalată prezenţa urşilor în apropierea părţii carosabile şi îi sfătuim să nu se apropie de animale, să nu le hrănească şi să informeze imediat autorităţile de prezenţa acestora”, a transmis CNAIR.

Drumarii prcizează de asemenea, că cele două parcări private de mare capacitate de Bâlea Lac nu au fost încă deszăpezite de firmele care le administrează, aşa că locurile de parcare sunt extrem de limitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More