Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se scumpesc tarifele la Parcul Balnear Toroc. Majorare de peste 50%

2 1.076

Consiliul Local Dej a aprobat în cadrul ședinței de azi majorarea tarifelor pentru clienții Parcului Balnear Toroc.

”Având în vedere creșterea salariilor personalului angajat, cât și creșterea prețurilor la utilități (apă, gaz, energie electrică), apare necesitatea modificării tarifelor de intrare în vederea asigurării capacității de autofinanțare”, se arată în raportul de specialitate.

Potrivit expunerii de motive, majorarea tarifelor are la bază creșterea costurilor de întreținere, precum și limitarea numărului de persoane care au acces în baza de agrement în condițiile pandemiei.

Dacă până acum prețul unui bilet de intrare era de 15 lei pe zi, din acest sezon estival persoanele care vor să se relaxeze în parcul balnear Toroc vor plăti 25 lei pe zi. Asta înseamnă o majorare cu 66% a tarifelor. Tariful de bază de 25 de lei include accesul la plajă, la lacul sărat și la piscinele exterioare, acces nelimitat la toboganele acvatice, acces la dușuri, toalete și garderobe.

La Dej se păstrează în continuare și tipul de bilete pentru program redus, astfel între orele 16-20 accesul la Toroc va costa 15 lei. Până acum, biletul cu program redus era 10 lei.

O altă noutate este faptul că vor fi eliminate biletele pentru folosirea toboganelor, astfel toți cei care cumpără un bilet de acces la Toroc având acces și la toboganele din incintă.

Chiar și biletele pentru șezlonguri se dublează, în loc de 5 lei cum era până acum biletul crescând la 10 lei pentru o zi.

Pentru clienții fideli ai parcului balnear dejean se mențin abonamentele, prețul acestora fiind de 200 lei (în loc de 12 de lei cât era până acum) și fiind valabil pentru 15 intrări, ceea ce înseamnă 13,3 lei/intrare. Accesul pe bază de abonament se poate face doar de luni până vineri, nefiind valabil sâmbăta și duminica și în zilele de sărbători legale.

Totodată s-au modificat și tarifele pentru cazare în incinta parcului. Astfel o cameră cu pat matrimonial va costa 150 lei/cameră/noapte, iar camera cu pat suplimentar va costa 200 de lei. Clienții cazați în hotelul parcului au acces gratuit la piscine, lacul cu apă sărată.

Terenul de fotbal se poate închiria cu 150 de lei pe oră, iar abonamentul pentru terenul de fotbal va fi de 400 de lei/4 ore. Terenul de tenis poate fi închiriat cu 40 de lei/oră, iar abonamentul pentru 4 ore va fi 120 de lei.

Copiii sub 10 ani au acces gratuit în incinta parcului, iar cei peste 10 ani vor plăti bilet întreg. Grupurile de elevi de peste 10 persoane, însoțite de profesor/educator, beneficiază de reducere de 50% din tariful de bază.

Proiectul de hotărâre a fost adoptat cu votul a 13 dintre consilierii prezenți la ședință.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ICA spune

    Care creștere a salariilor personalului angajat?

  2. ILI spune

    200 lei (în loc de 12 de lei cât era până acum)? De ce copiii sub 10 ani au acces gratuit, si nu juma de pret? Vine 1 adult cu 10 copii, cu pret de 1 bilet.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More