Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Se suspendă toate zborurile spre Spania şi din Spania. Reguli noi în transporturi

0 96

Ministrul Marcel Vela a anunţat, în cadrul unei conferințe de presă, că se suspendă toate zborurile către și dinspre Spania, pentru 14 zile.

România va suspenda toate zborurile din și către Spania începând de miercuri, 18 martie 2020, ora 18:00, ora României, a anunțat marți seara ministrul de interne Marcel Vela.

Declaraţia de presă este susţinută de ministrul Marcel Vela. 

– se suspendă toate zborurile spre Spania şi din Spania către România pentru 14 zile. Măsura intră în vigoare din 18 martie ora 18 ora României. 

– zborurile din Italia sunt suspendate pentru 14 zile din 23 martie

„Toţi conducătorii autovehiculelor de transport marfă cu capacitate maximă autorizată mai mare de 3,5 tone au obligaţia ca în punctul de trecere a frontierei să aibă asupra lor şi să poarte mijloace individuale de protecţie precum dezinfectant, mănuşi, mască pentru faţă şi să prezinte documente care atestă traseul de deplasare până la destinaţie”, a declarat Marcel Vela.

El a arătat, cu privire la export, că s-a decis că ansamblele şi subansamblele echipamentelor medicale fabricate în România pentru beneficiari din străinătate nu fac obiectul restricţiilor la export. 

Conducătorii de autovehicule care vin din zone roşii sau galbene şi le-au tranzitat nu se supun măsurilor de carantină şi izolare dacă nu au simptome de coronavirus.

De asemenea, interdicția deja impusă în acest sens pentru Italia, care expira la 23 martie, se prelungește cu încă 14 zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More