Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Seară incendiară la Festivalul Castanelor la Baia Mare – FOTO/VIDEO

0 174

Discoteca anilor 80-90 a adunat mii de oameni în centrul municipiului Baia Mare, la scena de pe Bulevardul Unirii. Cu toții au venit să-i vadă cântând live în concert pe Sabrina, C.C.Catch, Culture Beat, Faydee & Tara, Delia& Band.

Chiar dacă vremea n-a prea ținut cu organizatorii, obligați vineri la amiază să anuleze obișnuita paradă din cadrul Festivalului Castanelor din cauza ploii, spre seară cerul s-a mai curățat de norii negri, astfel că mulțimea de oameni a început să se mărească în fața scenei de pe Bulevardul Unirii.

Tineri dornici de distracție, sau oameni trecuți de prima și chiar a doua tinerețe care au vrut să-și amintească de muzica din discotecile pe care le frecventau în urma cu mulți ani, băimăreni sau persoane venite din județele învecinate, cu toții au încins o petrecere pe cinste vineri seara.

Și nu au avut de ce să regrete alegerea făcută, concertele fiind extrem de apreciate de public. Sabrina, C.C.Catch, Culture Beat, Faydee & Tara au fost aplaudați la scenă deschisă, iar Delia& Band a ținut lumea în fața scenei până mult după miezul nopții.

Pentru sâmbătă și duminică, organizatorii promit o distracție și mai mare, singurul lucru care ar putea strica petrecerea fiind vremea instabilă.

Sâmbătă vor urca pe scena de pe Bulevardul Unirii Nicoleta Nucă, Randi&Jo, Alexandra Stan, Andra, Vunk, DR. ALBAN și CHICANE, spectacolul prezentat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan fiind încheiat cu un uriaș foc de artificii.

Pentru duminică, ultima zi a festivalului de la Baia Mare, sunt programate concertele susținute de Naguale, Connect-R, 3 Sud Est, VAMA, BUG Mafia și TINIE TEMPAH.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1004064136323020.1073742060.467241263338646&type=3

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More