Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Seară incendiară la Festivalul Castanelor la Baia Mare – FOTO/VIDEO

0 64

Discoteca anilor 80-90 a adunat mii de oameni în centrul municipiului Baia Mare, la scena de pe Bulevardul Unirii. Cu toții au venit să-i vadă cântând live în concert pe Sabrina, C.C.Catch, Culture Beat, Faydee & Tara, Delia& Band.

Chiar dacă vremea n-a prea ținut cu organizatorii, obligați vineri la amiază să anuleze obișnuita paradă din cadrul Festivalului Castanelor din cauza ploii, spre seară cerul s-a mai curățat de norii negri, astfel că mulțimea de oameni a început să se mărească în fața scenei de pe Bulevardul Unirii.

Tineri dornici de distracție, sau oameni trecuți de prima și chiar a doua tinerețe care au vrut să-și amintească de muzica din discotecile pe care le frecventau în urma cu mulți ani, băimăreni sau persoane venite din județele învecinate, cu toții au încins o petrecere pe cinste vineri seara.

Și nu au avut de ce să regrete alegerea făcută, concertele fiind extrem de apreciate de public. Sabrina, C.C.Catch, Culture Beat, Faydee & Tara au fost aplaudați la scenă deschisă, iar Delia& Band a ținut lumea în fața scenei până mult după miezul nopții.

Pentru sâmbătă și duminică, organizatorii promit o distracție și mai mare, singurul lucru care ar putea strica petrecerea fiind vremea instabilă.

Sâmbătă vor urca pe scena de pe Bulevardul Unirii Nicoleta Nucă, Randi&Jo, Alexandra Stan, Andra, Vunk, DR. ALBAN și CHICANE, spectacolul prezentat de Mihai Morar și Daniel Buzdugan fiind încheiat cu un uriaș foc de artificii.

Pentru duminică, ultima zi a festivalului de la Baia Mare, sunt programate concertele susținute de Naguale, Connect-R, 3 Sud Est, VAMA, BUG Mafia și TINIE TEMPAH.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.