Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Seară magică de colinde, dedicată persoanelor cu dizabilități

0 47

Consiliul Național al Dizabilității din România organizează sâmbătă, 3 decembrie, un spectacol de colinde ocazionat de Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul, prezentat de părintele Ioan Mărginean, va fi găzduit de restaurantul hotelului Gold Imperial Dej, iar printre artiștii care vor întregi spectacolul se află Eugenia Corpodean Ciceu, Petra și Marin Grad, Gavril Ciciovan, Dinu Olărașu, Florin Săsărman și dansatorii Sonia Stelea și Mateo Ipate.

Spectacolul va începe la ora 17, iar pentru dejenii care nu au cu ce se deplasa până la locul evenimentului, compania de transport public Transurb pune la dispoziție o cursă specială care va pleca din stația de autobuz de la Policlinică la ora 16:30.

Organizatorii au anunțat că vor avea și invitați surpriză la acest eveniment dedicat persoanelor cu dizabilități. Intrarea la spectacol este liberă pentru oricine vrea să participe.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More