Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Seară magică la Dej! Ștefan Hrușcă a încântat inimile dejenilor cu cele mai cunoscute colinde – FOTO/VIDEO

0 83

Cu brațele și inimile deschise l-au primit dejenii pe Ștefan Hrușcă la Dej. Cel mai iubit interpret român de colinde a fost ovaționat minute în șir de spectatorii care au umplut până la refuz Sala Sporturilor din Dej.

Invitat la Dej la inițiativa Asociației Filantropia Ortodoxă, Ștefan Hrușcă a deschis inimile dejenilor înainte de sfintele sărbători de iarnă, cu un recital impresionant de colinde.

Evenimentul de vineri seara de la Sala Sporturilor din Dej s-a bucurat de o prezență numeroasă a dejenilor, toate biletele pentru acest eveniment fiind vândute. Recitalul s-a ținut astfel ”cu casa închisă”, asta deși mulți dejeni ar fi vrut să participe la acest concert extraordinar, însă, din motive de securitate, nu a fost permis decât un număr fix de spectatori.

Până ca Ștefan Hrușcă să ajungă la Dej, atmosfera a fost întreținută de corul Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Dej, pentru ca apoi Mariana Reman, cea care a fost prezentatoarea acestui eveniment, să-l invite în fața publicului pe marele interpret. Ștefan Hrușcă a intrat ”în scenă” aplaudat în picioare de spectatori, care au savurat fiecare moment din acest recital.

Toate colindele cunoscute ale celui mai iubit interpret de colinde român au fost cântate cu suflet, atât de cei de la microfon, cât și de spectatorii din tribune. Cu mic, cu mare, dejenii au fredonat versurile cunoscutelor colinde, iar la final, i-au oferit lui Ștefan Hrușcă un moment de mare sensibilitate, cântându-i toată sala ”La mulți ani” celui care în 8 decembrie a împlinit 58 de ani.

Ștefan Hrușcă a rămas alături de fanii lui și după încheierea recitalului, timp de aproape o oră și jumătate acordând autografe într-o prelungită ședință foto alături de cei care-l apreciază.

Revenit la Dej după zeci de ani, de pe vremea când activa în Cenaclul Flacăra alături de marele poet Adrian Păunescu, Ștefan Hrușcă a spus în fața dejenilor că regretă faptul că nu a venit mai des pe la Dej și a promis că va mai reveni în orașul de pe malul Someșului dacă i se va mai oferi ocazia.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1041230459273054.1073742145.467241263338646&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More