Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sebastian Lazin, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Dej

0 287

În prezența președintelui Traian Băsescu, sâmbătă a avut loc la Cluj-Napoca o conferință județeană a Partidului Mișcarea Populară, în cadrul căreia au fost prezentați și candidații organizației politice la alegerile locale din acest an.

Astfel pentru fotoliul de primar al municipiului Dej a fost anunțat drept candidat Sebastian Lazin, președintele PMP Dej.

Sebastian Lazin a fost consilier local la Dej începând din 2012, din partea Partidului Noua Generație. Lazin a ajuns în consiliul Local Dej în locul lui Traian Mureșan, care fusese primul pe lista de candidați ai PNG, însă nu a fost validat în funcție din cauza unei decizii de incompatibilitate a Agenției Naționale de Integritate.

În octombrie 2014, Sebastian Lazin a trecut la PMP, consilierul local explicând la acea vreme mutarea sa prin faptul că PNG a decăzut mult în ultima perioadă, iar el simțea nevoia de a continua lupta în politică ”pe dreapta” alături de un partid tânăr, puternic.

În vara anului trecut, pentru a debloca o situație conflictuală între colegii consilieri locali și Traian Mureșan, cel care câștigase în instanță dreptul de a fi reinstalat în funcția de consilier local, Sebastian Lazin a decis să-și dea demisia din Consiliul Local Dej. A rămas totuși implicat în viața comunității și în activitățile care țin de bunul mers al orașului, iar acum își anunță candidatura pentru fotoliul de primar al Dejului.

La Conferința zonei de NV a Mișcării Populare de sâmbătă de la Cluj-Napoca, organizația Dej a MP a fost reprezentată de Sebastian Lazin președinte, Ionuț Todor președinte tineret, Toma Gliga secretar, președinții din comunele arondate, precum și un număr de 60 de membri ai organizației Dej.

”Scopul conferinței a fost ca președintele Traian Băsescu să cunoască mai bine zona de NV precum și organizațiile din zonă. A fost o adevărată onoare să am ocazia de a participa la un asemenea eveniment alături de președintele nostru Traian Băsescu. Cred că toți cei 729 de delegați au plecat de la conferință mult mai motivați și mai dornici de implicare activă în schimbarea politicii românești. Eu sigur da”, a declarat Sebastian Lazin, președintele PMP Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More