Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sebastian Lazin, candidatul PMP la Primăria Dej: ”Trebuie să fim prima generație de primari și consilieri locali care ducem aceste investiții la nivelul anilor 2020”

0 293

Candidatul PMP Dej la fotoliul de primar al municipiului Dej, Sebastian Lazin, a declarat sâmbătă la Cluj-Napoca, în fața președintelui Traian Băsescu și a celorlalți candidați PMP din județul Cluj, că actuala clasă politică îmbătrânită și cu viziuni învechite trebuie să lase locul noii generații de politicieni, care își construiesc cariera și activitatea având la bază o structură axată pe dezvoltarea viitorului.

”Mă numesc Sebastian Lazin și sunt viitorul primar al Dejului”, a spus candidatul PMP Dej în startul discursului său susținut la Cluj-Napoca, în cadrul evenimentului de lansare oficială a candidaților Mișcării Populare la alegerile locale din luna iunie.

”Vreau să spun că la nivel de municipiu Dej mi-am depus candidatura, aceasta a fost înregistrată, avem liste complete și la consilieri. La fel ca în cazul colegului de la Gherla și a tuturor colegilor care se află pe această scenă, am avut libertatea prin crearea acestui partid de a aduce oameni noi în politică și oameni care vor să se implice. Despre acest proiect am putea să stăm mult să vorbim, dar așa cum a subliniat și domnul președinte Traian Băsescu, trebuie să ne implicăm în proiecte care privesc toate administrațiile care au fost transferate de la centru către administrațiile locale, în ceea ce privește sănătatea, învățământul, în ceea ce înseamnă spitale, școli, grădinițe, precum și în dezvoltarea infrastructurii, care să aducă noi investitori și crearea de locuri de muncă”, au fost doar câteva dintre aspectele care fac parte din planul de interes al candidatului PMP Dej la Primăria Dej.

Sebastian Lazin a vorbit și despre viziunea pe care el și candidații aflați pe lista de consilieri locali o au referitor la dezvoltarea comunității locale:

”Din păcate, administrațiile care mai sunt în funcție lucrează la nivelul anilor 80. Noi trebuie să fim prima generație de primari și consilieri locali care ducem aceste investiții la nivelul anilor 2020”, au fost cuvintele cu care și-a încheiat discursul Lazin.

https://www.facebook.com/MiscareaPopularaDej/videos/805123662952619/

Acesta a fost susținut în spusele sale și de către Traian Băsescu, fostul președinte declarând că actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, trebuie să predea ștafeta și să lase postul de primar unei persoane mai bune decât el, mai tinere și mai entuziaste, cu referire la candidatul PMP, Adrian Gurzău.

”O spun eu, ca prieten, ca om care îl apreciază foarte mult pe primarul Clujului, Emil Boc. El este un foarte bun om politic și un bun primar. Dar Clujul are nevoie de un primar foarte bun, nu de unul bun. Așa că la toți ne vine rândul să predăm ștafeta unuia mai bun decât noi, iar prietenului meu Emil Boc îi spun, cu toată prietenia: dragă Emile, a venit timpul să predai ștafeta unuia și mai bun decât tine. Și, cu siguranță, mult mai entuziast’, a spus Traian Băsescu, în fața câtorva sute de participanți la lansarea candidaților PMP în județul Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More