Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sebastian Lazin, oficial consilier local din partea PMP la Dej – FOTO

0 46

Elena Udrea la Dej (8)

Sebastian Lazin, consilierul local dejean ajuns în executiv la alegerile din 2012 pe listele Partidului Noua Generație (PNG) a făcut azi oficial mutarea la Partidul Mișcarea Populară (PMP).

După mai bine de o lună de zile în care a cântărit din toate punctele de vedere oportunitatea schimbării partidului, Sebastian Lazin a decis să facă pasul spre formațiunea politică a Elenei Udrea, candidatul PMP la prezidențiale.

Lazin a depus azi la secretariatul Primăriei Dej informarea de schimbare a partidului (foto jos) renunțând astfel la Partidul Noua Generație, după 10 ani petrecuți alături de PNG. Consilierul local explică mutarea sa prin faptul că PNG a decăzut mult în ultima perioadă, iar el simțea nevoia de a continua lupta în politică ”pe dreapta” alături de un partid tânăr, puternic.

sebastian lazin pmp

Acesta nu-și ascunde simpatia față de Traian Băsescu și spune că noua politică adoptată de PMP, Elena Udrea și președintele Băsescu l-au determinat să se alăture Mișcării Populare.

Lazin a fost cel care a coordonat în ultimele luni activitatea Mișcării Populare la Dej, în luna aprilie organizând evenimentul de lansare a organizației locale Dej a PMP dar și lansarea candidatului partidului la europarlamentare, Siegfried Mureșan.

În luna septembrie, Sebastian Lazin a fost cel care a întâmpinat-o pe Elena Udrea în scurta vizită a acesteia la Dej, alături de președintele PMP în colegiul 6 Cluj, Aliodor Alexa, președintele organizației de femei a PMP, Ruxandra Dragomir și de deputatul Adrian Gurzău.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More