Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sebastian Lazin, oficial consilier local din partea PMP la Dej – FOTO

0 25

Elena Udrea la Dej (8)

Sebastian Lazin, consilierul local dejean ajuns în executiv la alegerile din 2012 pe listele Partidului Noua Generație (PNG) a făcut azi oficial mutarea la Partidul Mișcarea Populară (PMP).

După mai bine de o lună de zile în care a cântărit din toate punctele de vedere oportunitatea schimbării partidului, Sebastian Lazin a decis să facă pasul spre formațiunea politică a Elenei Udrea, candidatul PMP la prezidențiale.

Lazin a depus azi la secretariatul Primăriei Dej informarea de schimbare a partidului (foto jos) renunțând astfel la Partidul Noua Generație, după 10 ani petrecuți alături de PNG. Consilierul local explică mutarea sa prin faptul că PNG a decăzut mult în ultima perioadă, iar el simțea nevoia de a continua lupta în politică ”pe dreapta” alături de un partid tânăr, puternic.

sebastian lazin pmp

Acesta nu-și ascunde simpatia față de Traian Băsescu și spune că noua politică adoptată de PMP, Elena Udrea și președintele Băsescu l-au determinat să se alăture Mișcării Populare.

Lazin a fost cel care a coordonat în ultimele luni activitatea Mișcării Populare la Dej, în luna aprilie organizând evenimentul de lansare a organizației locale Dej a PMP dar și lansarea candidatului partidului la europarlamentare, Siegfried Mureșan.

În luna septembrie, Sebastian Lazin a fost cel care a întâmpinat-o pe Elena Udrea în scurta vizită a acesteia la Dej, alături de președintele PMP în colegiul 6 Cluj, Aliodor Alexa, președintele organizației de femei a PMP, Ruxandra Dragomir și de deputatul Adrian Gurzău.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.