Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sebastian Lazin își dă demisia din fruntea PMP Dej

0 1

Rezultatele alegerilor locale desfășurate duminică la Dej l-au determinat pe Sebastian Lazin să-și dea demisia de la conducerea Partidului Mișcarea Populară, filiala Dej.

Sebastian Lazin a declarat în exclusivitate pentru Someșeanul.ro, în această dimineață, faptul că se retrage de la conducerea formațiunii politice ca urmare a rezultatelor slabe înregistrate de PMP Dej la alegerile locale, atât în ceea ce privește bătălia pentru fotoliul de primar, cât și în privința luptei pentru Consiliul Local.

Potrivit lui Sebastian Lazin, această decizie vine și ca urmare a unei linii trasate de conducerea centrală a partidului, dar demisia sa este și una de onoare, având în vedere faptul că PMP Dej nu a obținut pragul electoral la aceste alegeri.

În urma votului de ieri, Sebastian Lazin s-a clasat pe locul 6 în bătălia pentru fotoliul de primar, obținând 231 de voturi din totalul de 14.582 de voturi valabil exprimate.

În ceea ce privește lupta pentru Consiliul Local, Partidul Mișcarea Populară a obținut 391 de voturi, neatingând pragul electoral de 5%, ceea ce însemna 726 de voturi.

Vedeți aici rezultatele complete ale alegerilor locale la Dej.

Comentarii