Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Secretar de stat în Ministerul Educației – Elevii s-ar putea întoarce la școală din 11 ianuarie

0 361

Jean Badea, secretar de stat în Ministerul Educației a declarat aseară în cadrul unei televiziuni de știri că elevii ar putea să se întoarcă în bănci începând cu data de 11 ianuarie 2021.

Ne dorim ca începând cu data de 11 ianuarie, să reluăm, pe cât posibil, sau într-o pondare cât mai mare cursurile față în față, însă așa, după cum știm, aceasta depinde în mare parte de situația epidemiologică la nivel național, a declarat Jean Badea într-o emisiune din grila de programe a Antena 3, scriu cei de la Observator News.

Am făcut apel în această perioadă la părinți, la elevi, la cadre didactice, mai ales în contextul în care se apropie și vacanța, iar tentația de a ne întâlni cu cei dragi este mare, să fim precauți, tocmai pentru a contribui și noi, ca sistemul de educație la lupta pe care medicii o duc în sistemul de sănătate și să putem să revenim în școală, în bănci, așa cum ne dorim, a mai spus secretarul de stat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More