Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Secretarul de stat Vicențiu Știr a fost azi ”Moș Crăciun” pentru copiii sărmani – VIDEO

0 296

Secretarul de stat dejean Vicențiu Știr, alături de membri ai organizației Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) Dej au străbătut azi Dejul și comunele din împrejurimi pentru a împărți daruri copiilor din familiile nevoiașe.

În pragul sărbătorilor de iarnă, secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, dejeanul Vicențiu Știr, a avut frumoasa misiune de a fi preț de câteva ore ”Moș Crăciun” pentru familiile cu o situație materială precară, dar și pentru zeci de copilași nevoiași.

După ce a străbătut satele din împrejurimile municipiului, Vicenţiu Ştir a poposit azi la Dej pentru a împărți daruri copiilor de la Centrul de zi ”Familia și Copilul”. Aici, Vicențiu Știr și colegii săi din ALDE Dej au fost colindați de copilași, iar micuții au primit apoi pachete cu dulciuri și alte produse, alături de promisiunea că vor fi vizitați de ”Moșul”, dacă sunt cuminți, și cu alte ocazii.

Ulterior acțiunea filantropică a continuat la Asociația ”Vreau să fiu liber”, unde Vicențiu Știr s-a dus încărcat cu daruri, dar și cu un brad de Crăciun, pe care l-a împodobit împreună cu copilașii beneficiari ai asociației.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More