Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Dej a primit în dar televizoare de la Clubul Rotary – FOTO/VIDEO

1 432

Începând din această săptămână confortul pacienților Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Dej beneficiază de un confort sporit în urma donației făcute de clubul Rotary, care constă în televizoare instalate în saloanele unde sunt internații copii.

Donația, în valoare de 10.000 de lei, a fost suportată financiar de cluburile Rotary din Dej și  Kozarmisleny (Ungaria), constând în televizoare instalate în saloanele unde sunt internați copiii, dar și în sala de mese a Secției de Pediatrie a Spitalului Municipal Dej.

Evenimentul organizat azi, ocazionat de împlinirea a 100 de ani de la înființarea Fundației Rotary, s-a bucurat de mulțumirea și aprecierea conducerii instituției spitalicești și a personalului medical, dar cei mai încântați au fost copiii și părinții acestora pentru că prin instalarea acestor televizoare în saloane, copiii mai pot uita de durere și de griji uitându-se la desene animate și la filme. Bineînțeles, costurile transmisiei prin cablu sunt suportate de către Rotary Dej, astfel că pacienții și părinții acestora beneficiază gratuit de aceste facilități.

La ceremonia de predare oficială a donației de azi au participat primarul Costan Morar, managerul Spitalului Municipal Dej Mihai Pandrea, cadre medicale și membri ai cluburilor Rotary Dej și Kozarmisleny.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. CALIN S. spune

    ce fata o facut primaru cand o inceput aia sa vorbeasca in ungureste :))))

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More