Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ședință a consilierilor locali dejeni. Se prezintă Raportul de Audit Financiar

0 74

consiliul local dej

Consilierii locali din Dej se vor întruni marți, 16 decembrie, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe decembrie. Pe ordinea de zi se află 10 proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 31 octombrie 2014.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 30 noiembrie 2014.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listelor de investiții și utilizarea excedentului bugetar ale Spitalului Municipal Dej pe anul 2014.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Consiliului Local al Municipiului Dej, pe anul 2014 și virarea de credite de la un capitol la alt capitol al clasificației bugetare.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor și taxelor locale pe anul 2015.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru ocuparea domeniului public și privat, care au termen de valabilitate 31 decembrie 2014 și care expiră pe parcursul anului 2015.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Actului Constitutiv și a Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO – METROPOLITAN CLUJ și mandatarea domnului primar Morar Costan pentru a semna modificarea și completarea acestor acte.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea transmiterii dreptului de administrare în favoarea județului Cluj asupra terenului în suprafață de 1,0251 ha cu nr. cadastral 692 – rampă deșeuri Cetan aferent obiectivului de investiții ”închidere și ecologizare depozit de deșeuri urban neconform Dej”.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței de teren și parcelare în Strada Stejarului Nr. 21, C.F. Dej Nr. 50218.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea redistribuirii lotului Nr. 20 din Strada „Andrei Mureșanu”.

11. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale:

– Adresa nr. 2.369 din 18.11.2014 a Camerei de Conturi Cluj, prin care ne transmite un exemplar din Raportul de Audit Financiar Nr. 2156/24.10.2014 încheiat ca urmare a controlului efectuat la Municipiul Dej și 1 exemplar din Decizia Nr. 50/18.11.2014 privind măsurile ce trebuie luate pentru înlăturarea deficiențelor constatate în urma controlului.

– Adresa Nr. 2.676 din 27 noiembrie 2014 a Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” Dej prin care solicită desemnarea a încă unui reprezentant al Consiliului Local Dej pentru Consiliul de Administrație al școlii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More