Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ședință a consilierilor locali mâine la Dej. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

0 63

Consiliul Local Dej este convocat mâine, începând cu ora 15 la ședința ordinară a lunii aprilie, în cadrul căreia se vor dezbate mai multe proiecte de hotărâri.

Consilierii locali dejeni sunt invitați să dezbată și să voteze mai multe proiecte de hotărâre privind contracte de concesiune sau dezmembrări terenuri, printre proiectele supuse aprobării aflându-se și cel cu privire la acordarea unui sprijin financiar de urgență unei familii de pe strada Pepineriei din Dej, în urma incendiului care a avut loc în 3 aprilie.

Tot în cadrul ședinței de mâine se va dezbate și Regulamentul de organizare, administrare, exploatare și funcționare a Parcului balnear „Toroc” din Dej.

 

ORDINE DE ZI:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea redistribuirii lotului pentru construire locuință situat în Municipiul Dej, Strada George Mânzat, Nr. 10, atribuit conform Legii Nr. 15/2003, republicată.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 2 la Contractul de concesiune Nr. 11/9595 din 14 octombrie 1997.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării terenului înscris în C.F. Dej Nr. 50278, situat în Municipiul Dej, Strada Dobrogeanu Gherea.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 11 din data de 31 ianuarie 2011.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării suprafeței imobilului înscris în C.F. Nr. 51119.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării unui ajutor de urgență doamnei Rogozan Maria, domiciliată în Municipiul Dej, Strada Pepineriei Nr. 22, județul Cluj, în vederea acoperirii cheltuielilor ocazionate cu repararea imobilului afectat de incendiul din data de 3 aprilie 2017.  
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea adoptării Regulamentului de organizare, administrare, exploatare și funcționare a Parcului balnear „Toroc”.

 le administrației publice locale

  1. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More