Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ședința Consiliului Local Dej convocată pentru 30 octombrie

1 66

someseanul-2012-07-19 15.05.20-Consiliul local Dej

Consilierii locali dejeni sunt convocați în 30 octombrie pentru ședința ordinară din această lună a Consiliului Local. Printre proiectele ce vor fi dezbătute se află organigrama și numărul de posturi la Spitalul Municipal Dej, organigrama și numărul de posturi din aparatul de specialitate al primarului, dar și finanțarea lucrărilor la Liceul Constantin Brâncuși.

Pe ordinea de zi a ședinței din 30 octombrie se află următoarele: 

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Spitalului Municipal Dej la data de 30 septembrie 2013.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi la Spitalul Municipal Dej.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri şi cheltuieli şi virarea de credite de la un capitol la alt capitol al clasificaţiei bugetare pe anul 2013.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al primarului Municipiului Dej şi serviciile subordonate.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adiţional Nr. 2 la Contactul de concesionare Nr. 94 din 5 aprilie 1995.
 6. Proiect de hotărâre privind anularea proceselor verbale de predare-primire ale beneficiarilor de loturi care nu au respectat prevederile ‚art. 6’, alin. (1) din Legea 15/2003 republicată şi atribuirea acestor loturi în folosinţă gratuită pe durata existenţei locuinţei proprietate personală, conform Legii Nr. 15/2003 republicată.
 7. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei Hotărârii Consiliului Local Dej Nr. 94  din 15 iulie 2005 cu privire la aprobarea listei spaţiilor comerciale sau de prestări servicii ce urmează a fi vândute în baza Legii Nr. 550/2002.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobare P.U.Z. Strada Nichita Stănescu, Municipiul Dej.
 9. Proiect de hotărâre privind acordarea în folosinţă gratuită a terenului cu o suprafaţă de 900 mp, cu dimensiuni în plan 20x30m, către CNI SA pe toată durata de execuţie a obiectivului de investiţie în vederea construirii sălii de sport la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuşi” Dej.
 10. Proiect de hotărâre privind angajarea de a asigura finanţarea pentru lucrările de sistematizare pe verticală a amplasamentului, racordurile la utilităţi (energie electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat), întreţinerea şi exploatarea obiectivului de investiţie sala de sport la Liceul Tehnologic ”Constantin Brâncuşi” Dej.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea dreptului de superficie asupra terenului în suprafaţă de 20 m.p. pentru amplasarea unui POST TRAFO pe Strada Ion Luca Caragiale în favoarea S.C. ELECTRICA S.A.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea dreptului de superficie asupra terenului în suprafaţă de 25 m.p. pentru amplasarea unui POST TRAFO pe Strada Aurora în favoarea S.C. ELECTRICA S.A.
 13. Soluţionarea unor probleme ale administraţiei publice locale.

Inițial, ședința ordinară a Consiliului Local a fost convocată pentru 17 octombrie, însă data ședinței s-a amânat. Între timp, pe ordinea de zi a ședinței au fost adăugate cele două proiecte referitoare la lucrările de la Liceul Constantin Brâncuși Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More