Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ședință de Consiliu Local azi la Dej. Ce vor discuta aleșii locali

0 50

Consilierii locali dejeni sunt convocați azi, cu începere de la ora 15, la ședința ordinară pe luna noiembrie a Consiliului Local Dej.

Printre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi se numără și cele referitoare la organigrama și statul de funcții pentru Spitalul Municipal Dej și aparatul de specialitate al primarului Municipiului Dej, dar și Planului de ocupare a funcţiilor publice pe anul 2017.

În conformitate cu prevederile art. 39, alin. (1) din Legea Nr. 215/23 aprilie 2001, privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se convocă şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Dej care va avea loc în data de 24 noiembrie 2016, ora 15,00 în sala de şedinţe a Primăriei Municipiului Dej, cu următoarea ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru Spitalul Municipal Dej.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Dej pe anul 2016.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Anexei Nr. II la Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 132/2016 privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej şi serviciile subordonate.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de ocupare a funcţiilor publice pe anul 2017 pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional Nr. 2 la Contractul de concesiune Nr. 41 din 1.08. 1999.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii Contractelor de concesiune pentru terenurile cu destinația „Extindere la parterul blocului” care expiră în luna decembrie 2016.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru ocuparea domeniului public și privat, care au termen de valabilitate 31 decembrie 2016 și care expiră pe parcursul anului 2017.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea îndreptării erorilor materiale din Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Dej Nr. 18 din data de 28 februarie 2013 și Anexa cu privire la solicitarea de trecere a unui imobil – teren în suprafață de 10.402 m.p. din domeniul public al Municipiului Dej și administrarea Consiliului Local al Municipiului Dej, în domeniul privat al Municipiului Dej, în vederea restituirii fostului proprietar.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea desemnării reprezentantului Municipiului DEJ în cadrul Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN Cluj.

10. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More