Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sedinta de Consiliu Local la Dej

0 58

Consilierii locali din Dej se intrunesc in aceasta dupa-masa, de la ora 15, in cadrul unei sedinte ordinare. Pe masa acestora se vor afla 15 proiecte de hotarare.

ORDINE DE ZI:

1.   Proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului pe anul 2013.

2.   Proiect de hotărâre privind  aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Spitalului Municipal Dej pe anul 2013 şi a listelor de investiţii.

3.   Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al Spitalului Municipal Dej la data de 31 decembrie 2012.

4.   Proiect de hotărâre privind aprobarea cofinanţării cu cota de 5% din valoarea proiectelor propuse a se realiza în anul 2013 din fondurile Ministerului Sănătăţii pentru dotare cu aparatură de înaltă performanţă la Spitalul Municipal Dej.

5.   Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii noilor denumiri ale unităţilor de învăţământ particular acreditat, în anul şcolar 2013 – 2014, în Municipiul Dej.

6.   Proiect de hotărâre privind cumpărarea unui teren în suprafaţă de 3.100 m.p. pentru extinderea Cimitirului Dealul Florilor.

7.   Proiect de hotărâre privind solicitarea de trecere, a unui imobil – teren în suprafaţă de 3.000 m.p. din domeniul public al Municipiului Dej şi administrarea Consiliului Local al Municipiului Dej, în domeniul privat al Municipiului Dej şi administrarea Consiliului Local al Municipiului Dej, în vederea restituirii fostului proprietar.

8.   Proiect de hotărâre privind schimbul de teren între Municipiul Dej şi domnul Pop Vasile.

9.   Proiect de hotărâre privind acordarea dreptului de uz şi servitute asupra unor terenuri din domeniul public al Municipiului Dej în favoarea S.C.  Electrica F.D.E.E. Transilvania Nord S.D.E.E. Cluj.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii şi criteriilor pentru organizarea concursului sau examenului în vederea ocupării funcţiei publice de şef serviciu la Serviciul Poliţia Locală.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii denumirii a două străzi în Municipiul Dej, Zona Industrială Sud.

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii denumirii de străzi în Municipiul Dej, Zona Dealul Sfântul Petru.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii unei denumiri de stradă în Municipiul Dej, Zona Dallas.

14. Proiect de hotărâre privind concesionarea prin licitaţie publică a terenului în suprafaţă de 70 m.p. situat în Dej, Strada Unirii Nr. 6/A, pe care este construit un spaţiu comercial.

15. Proiect de hotărâre privind parcelarea terenului în suprafaţă de 474 m.p. situat în Dej, Strada Victoriei Nr. 1, înscris în C.F. Dej Nr. 53857 cu Nr. cadastral 53857 în două parcele şi concesionarea prin licitaţie publică a parcelei Nr. 2, în suprafaţă de 60 m.p. pe care este construit un spaţiu comercial.

16.  Soluţionarea unor probleme ale administraţiei publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More