Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ședință de îndată în Consiliul Local Dej

0 1.529

Consilierii locali dejeni sunt convocați mâine la o ședință de îndată, pentru a aproba trei proiecte de hotărâre.

Lucrările ședinței se vor desfășura pe platforma  on-line, cu următoarea

ORDINE DE ZI:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației tehnico – economice și a indicatorilor tehnico – economici ai proiectului: ”Renovare energetică moderată a clădirii publice ”Grădinița cu program prelungit ”Paradisul Piticilor” din Municipiul Dej, Strada Unirii Nr. 1.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de urbanism – Plan urbanistic zonal și a Regulamentului de urbanism pentru proiectul: ”Reabilitare,modernizare, dotare și extindere Complex Sportiv și Sala de sport Dej”.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, a indicatorilor tehnico – economici actualizați și a Devizului general actualizat pentru obiectivul de investiții: ”modernizare Străzi în Municipiul Dej – 37 Străzi, județul Cluj”, aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, precum și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More