Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ședință la Dej. Consilierii discută despre sala de sport și stadion

0 55

consiliul local dej

Consilierii locali din Dej se întrunesc joi, 27 noiembrie, de la ora 15, în cadrul unei ședințe ordinare pe luna noiembrie. Pe ordinea de zi sunt 6 proiecte de hotărâre.

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea Listelor de investiții ale Spitalului Municipal Dej pe anul 2014.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Consiliului Local al Municipiului Dej la data de 30 septembrie 2014.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli al Consiliului Local al Municipiului Dej, pe anul 2014 și virarea de credite de la un capitol la alt capitol al clasificației bugetare.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de funcționare a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ECO-METROPOLITAN CLUJ pentru anul 2015.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contractelor de concesionare Nr. 57/2004 și Nr. 69/2004 pentru teren cu destinația de extindere la parterul blocului.

6. Proiect de hotărâre privind darea în folosință gratuită pe durata de 5 ani a Complexului Sportiv (Sală de Sport și Stadion Municipal) Dej, Strada Nicolae Titulescu Nr. 16/A, Asociațiilor Sportive și unităților de învățământ care funcționează pe raza Municipiului Dej, în scopul desfășurării activităților și manifestărilor cultural sportive.

7. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More