Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ședință ordinară a Consiliului Local Dej. Ce proiecte se dezbat

0 389

Consilierii locali dejeni sunt convocați joi, 28 mai, la ședința ordinară a lunii mai a Consiliului Local Dej.

Lucrările ședinței se vor desfășura pe platforma on-line de videoconferință , cu următoarea

ORDINE DE ZI:

 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului general actualizat și a principalilor indicatori tehnico-economici actualizați în urma încheierii contractelor de achiziție publică aferente obiectivului de investiții: Reabilitarea, extinderea și dotarea grădiniței cu program prelungit Lumea Piticilor, str.Aurora, nr.3 Municipiul Dej, județul Cluj, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, conform contract de finanțare nr.3463/11.05.2018.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Devizului general actualizat și a principalilor indicatori tehnico-economici actualizați în urma încheierii contractelor de achiziție publică aferente obiectivului de investiții: Realizarea și dotarea grădiniței cu program prelungit Junior, str.Înfrățirii, nr.30, Municipiul Dej, județul Cluj, finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2017-2020, conform contract de finanțare nr.3464/11.05.2018.
 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiect pentru obiectivul de investiții “ Consolidarea capacității administrative prin adoptarea de instrumente ale planificării strategice pentru buna gestiune financiară a proceselor dezvoltării locale din Municipiul Dej.
 4. Proiect de hotărâre privind aprobarea dezmembrării imobilului înscris în CF Dej nr.63378, cu număr cadastral 63378.
 5. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contratului de închiriere pentru terenul situat în Dej, str.C.Dobrogeanu Gherea, nr.20, Bl.J, ap.11, pe care este edificată o extindere la parterul blocului- spațiu comercial.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional nr.2 la Contractul de concesiune nr.6/6345 din 25.07.2016.
 7. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Actului adițional nr.4 la Contractul de concesiune nr.41  din 01.08.1999.
 8. Proiect de hotărâre privind aprobarea întocmirii Contractelor de concesiune pentru terenurile pe care sunt edificate Extinderi la parterul blocurilor.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea vanzării cantității de 1012 mc masa lemnoasă de foc pe anul 2020 din trupul de pădure Valea Tărpiului și Cetan.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea completării Anexei nr.2 la HCL nr.87/2008 privind aprobarea procedurii de înregistrare a vehiculelor în raza administrativ teritorială Municipiul Dej.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al municipiului Dej.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului local, al bugetului instituțiilor publice finanțate din venituri proprii și subvenții pe trimestrul I al anului 2020.
 13. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației prin Compania Națională de Investiții “CNI”- S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții Proiect tip- “ Construire bază sportivă tip.1, str.Cîmpului nr.3, municipiul Dej”.
 14. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul “ Construirea unei clădiri cu destinația școală clasele V-VIII pentru școala gimnazială nr.1 Dej”COD SMIS 122358.
 15. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More