Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Sediul PSD Cluj atacat din nou. Scările au fost incendiate – FOTO

2 1.099

Sediul Partidului Social Democrat din Cluj-Napoca a fost vizat din nou de un atac prin incendiere, după ce în luna februarie a acestui an același sediu al partidului a fost atacat în mod asemănător.

Dacă în luna februarie a acestui an sediul PSD Cluj a fost atacat cu un cocktail Molotov aruncat pe ușa sediului și prin incendierea mai multor ziare în fața intrării, acum scările spre sediul partidului au fost incendiate.

La începutul anului 2018 un protestatar #rezist a încercat să incendieze sediul social-democraţilor clujeni. După câteva luni, pentru fapta săvârșită a fost trimis la munca în folosul comunității, timp de 60 de zile.

În noaptea trecută, într-o manieră similară dar mai radicală, o mână criminală a dat foc la scările sediului PSD Cluj şi la anexele sediului.

Asta nu este nici opoziţie, nici politică, este anarhism curat! În alte state europene astfel de incendieri politice sunt asimilate actelor extremiste”, spune deputatul Horia Nasra pe Facebook, alături de imagini cu atacul din această dimineață.

Reprezentanții partidului au făcut din nou plângere la poliție.

”În jurul orei 9:15, am fost sesizați prin apel 112 cu privire la un incendiu produs în zona sediului unui partid politic, din Cluj-Napoca. La fața locului se află o echipă de polițiști care investighează împrejurările producerii incendiului.

În urma acestui incident nu au fost victime, ci doar pagube materiale. Cercetările vor fi continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere, faptă prevazută de Codul penal”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anonim spune

    Dapoi ce poți crede? Dacă cei de la PSD și-au lipit scaunele cu lipici de fund,văd că nu-i vrea nimeni și se rânjește în bătaie de joc de amărâti,Oare nu merită aprinși? Poate doar așa nu vor mai lua carul cu bani dormind și restul să moară de foame.

  2. Saftuca spune

    Dapoi ce poți crede? Dacă cei de la PSD și-au lipit scaunele cu lipici de fund,văd că nu-i vrea nimeni și se rânjește în bătaie de joc de amărâti,Oare nu merită aprinși? Poate doar așa nu vor mai lua carul cu bani dormind și restul să moară de foame.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More