Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Sediul Someș TV vandalizat în direct. Emisia a fost întreruptă

0 100

Persoane necunoscute au atacat în această seară sediul Someș TV din Dej, chiar în timp ce în studio avea loc o emisiune în direct. Emisia a fost întreruptă pentru aproximativ 20 de minute.

Din primele informații, se pare că o persoană necunoscută a aruncat cu pietre în geamul de la regia de emisie. Piatra a ajuns în studio, unde a lovit emițătorul.

În momentul atacului, în studio avea loc emisiunea de folclor ”Pe cărări de cântec drag”, moderată de artista de muzică populară Cristina Beldean Moșuțan.

În acest moment, polițiștii se află la fața locului pentru a identifica eventuale urme lăsate de atacatori. Se fac poze, se iau amprente și se interoghează martorii.

Directorul Someș TV, Sorin Lăpușan, a declarat pentru Someșeanul.ro că nu știe cine ar fi putut face un asemenea gest. Acesta a spus că firma are asigurare pe bunuri și că nu este nicio problemă din acest punct de vedere, însă vrea ca oamenii legii să descopere cine a stat la baza acestui atac.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More