Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șefii CFR Cluj s-au răzgândit. Se vând bilete și la tribune

0 44

cfr cluj penalty fotbal

După întregul scandal provocat de decizia de a vinde bilete doar la peluze pentru derby-ul Clujului, conducerea clubului din Gruia s-a răzgândit și scoate bilete la vânzare și la tribune.

Astfel, prețul unui bilet la Tribuna 1-Sector 21 și Tribuna 2 este de 60 de lei, în timp ce prețul biletelor la peluză a scăzut de la 50 de lei la 10 lei. Pentru Peluza 2 sectoarele 31-32 sunt destinate galeriei CFR Cluj, iar la peluza 1-Sector 28 vor sta suporterii Universității Cluj.

Mai mult, biletele pot fi cumpărate și în weekend, după ce inițial s-a anunțat că biletele pot fi cumpărate doar în ziua meciului. Astfel, programul de vânzare a biletelor s-a prelungit, acestea putând fi achiziționate sâmbătă (între 10 și 16), duminică (între 10 și 16), dar și luni (între 10 și 18).

CITIȚI ȘI: Derby-ul Clujului se joacă dinainte la faza pe bilete

Restul condițiilor anunțate anterior rămân valabile. Este vorba despre restricția cumpărării unui singur bilet de persoană și doar pe bază de buletin/carte de identitate.

Accesul pe stadion se face luni începând cu ora 19, pe baza abonamentului/biletului însoțit de un document de identitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More