Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șefii CFR Cluj s-au răzgândit. Se vând bilete și la tribune

0 27

cfr cluj penalty fotbal

După întregul scandal provocat de decizia de a vinde bilete doar la peluze pentru derby-ul Clujului, conducerea clubului din Gruia s-a răzgândit și scoate bilete la vânzare și la tribune.

Astfel, prețul unui bilet la Tribuna 1-Sector 21 și Tribuna 2 este de 60 de lei, în timp ce prețul biletelor la peluză a scăzut de la 50 de lei la 10 lei. Pentru Peluza 2 sectoarele 31-32 sunt destinate galeriei CFR Cluj, iar la peluza 1-Sector 28 vor sta suporterii Universității Cluj.

Mai mult, biletele pot fi cumpărate și în weekend, după ce inițial s-a anunțat că biletele pot fi cumpărate doar în ziua meciului. Astfel, programul de vânzare a biletelor s-a prelungit, acestea putând fi achiziționate sâmbătă (între 10 și 16), duminică (între 10 și 16), dar și luni (între 10 și 18).

CITIȚI ȘI: Derby-ul Clujului se joacă dinainte la faza pe bilete

Restul condițiilor anunțate anterior rămân valabile. Este vorba despre restricția cumpărării unui singur bilet de persoană și doar pe bază de buletin/carte de identitate.

Accesul pe stadion se face luni începând cu ora 19, pe baza abonamentului/biletului însoțit de un document de identitate.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.