Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şeful postului de Poliţie din Vişeu de Jos, înjunghiat mortal la locul de muncă. Suspecții au fost arestați

0 154

Anchetatorii au reţinut pentru 24 de ore doi indivizi, doi fraţi suspectaţi că l-au ucis pe poliţistul din Vişeul de Jos chiar în secţie. În continuare însă, arma agentului, furată în ziua crimei, este de negăsit.

Doi fraţi au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș în cazul şefului de post din Vișeul de Jos, care a fost asasinat în sediul poliției.

Procurorii au formulat către Tribunalul Maramureș propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile, urmând ca judecătorul de drepturi și libertăți să se pronunțe în vederea arestării celor doi suspecți.

Anchetatorii ar fi ştiut încă de la început că este vorba de cel puțin doi agresori, care au acționat profesionist. Totuși, aceștia au fost daţi de gol de un smoc de păr pe care îl avea victima în pumn și care corespundea profilului unuia dintre frați.

Cei doi au cazier pentru fapte cu violență, fiind condamnați, recent, la închisoare cu suspendare, de două instanțe, una de la Maramureș și alta de la Cluj.

”Cei doi au primit măsura controlului judiciar și nu au respectat această măsură. Șeful de post era chemat să aplice legea în acest caz și de aici a pornit conflictul. Cei doi, să zicem așa, aveau cele mai multe motive să comită această crimă. Dacă șeful de post ar fi înaintat raportul că cei doi nu au respectat măsura controlului judiciar atunci această măsură ar fi fost revocată și ar fi trebuie să meargă la închisoare”.

Citeşte şi: Vișeu de Jos: Șeful Postului de Poliție, găsit mort. Ar fi fost înjunghiat, iar criminalul a fugit

Şeful Postului de Poliţie Vişeu de Jos a fost găsit mort, miercuri seară, în sediul instituţiei. Prima ipoteză a fost că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma din dotare, însă cercetarea la faţa locului a scos la iveală faptul că bărbatul a fost înjunghiat de două ori.

Mesajul conducerii IPJ Maramureș

”Ne cutremură dangătul clopotelor care bat pentru a vesti plecarea neașteptată a unui OM care până mai ieri era polițist, dar rămâne în sufletele noastre ca tată, soț, fiu, frate, coleg și prieten.

Destinul cumplit al camaradului nostru, EROU subinspector de poliţie (post mortem) NISTOR GHEORGHE, ne-a zguduit pe toți. Cu inimile încărcate de durere şi încercaţi de cele mai profunde sentimente de tristețe și compasiune, mâine, 08 ianuarie, îi vom aduce un ultim şi pios omagiu colegului nostru plecat dintre noi prematur, la doar 48 de ani, vârstă la care majoritatea aspiră la împlinirea celor mai frumoase scopuri şi idealuri în viaţă.

EROUL, subinspectorul de poliţie (post mortem) NISTOR GHEORGHE, s-a născut la data de 15 august 1968 în localitatea Vişeu de Sus, judeţul Maramureş. Şi-a început activitatea profesională în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş la data de 01.02.1995, fiind încadrat ca şi subofiţer pază şi ordine în cadrul Poliţiei Oraşului Vişeu de Sus, urmând ca de la data de 01.10.1996 să fie numit ajutor şef de post, apoi şef de post în cadrul Postului de Poliţie Comunal Vişeu de Jos.

În cei peste 21 de ani de activitate, EROUL subinspector de poliţie (post mortem) NISTOR GHEORGHE a muncit cu ataşament şi dăruire, cu abnegaţie şi sacrificii în activitatea desfăşurată în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, fiind prezent la datorie indiferent de oră, zi sau noapte, reuşind să-şi îndeplinească corect şi la timp sarcinile profesionale curente, aducând o importantă contribuţie la creşterea prestigiului şi imaginii instituţiei din care a făcut parte. De asemenea, şi-a
dus întotdeauna la bun sfârşit sarcinile ce i-au fost încredinţate precum şi alte activităţi specifice cu un risc ridicat în care a fost angrenat.

În activitatea desfăşurată în cadrul acestei instituţii agentul a dovedit responsabilitate, iniţiativă şi pricepere în muncă, iar pentru rezultatele obţinute a fost apreciat de şefii nemijlociţi şi conducerea unităţii cu calificative de „Foarte bun” conferindu-i-se şi semnele onorifice „În Serviciul Patriei” pentru XV ani de activitate, respectiv XX ani de activitate.

În după amiaza zilei de 04.01.2017 un destin cumplit a hotărât să plece, în timp ce se afla la Postul de Poliţie al Comunei Vişeu de Jos, lăsând în urmă familia, colegii, prietenii.

Într-o asemenea împrejurare cuvintele sunt prea mici şi neînsemnate, însă ne plecăm cu tristeţe capetele și împărtăşim imensa tristeţe şi durere pricinuită de plecarea camaradului nostru. În memoria noastră îl vom păstra mereu ca pe un OM de onoare, profesionist ce a câștigat respectul și afecțiunea tuturor.

Transmitem familiei sincere condoleanţe şi o asigurăm de profunda noastră compasiune.”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More