Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Şeful Postului de Poliţie din Vișeu de Jos s-a sinucis cu arma din dotare

0 114

De o descoperire macabră a avut parte primarul comunei maramureșene Vișeu de Jos, Gavrilă Șimon, care l-a găsit pe șeful de post mort în sediul Poliției.

Din câte se pare, decesul bărbatului de aproximativ 47 de ani ar fi survenit prin împușcare, iar oamenii legii bănuiesc că este vorba despre o sinucidere.

Deocamdată nu se știe dacă Șeful Postului de Poliție ar fi lăsat în urma lui un bilet de adio, prin care să-și explice gestul fatal, și nici dacă acesta ar fi avut probleme care să-l fi împins la acest gest.

Acesta a fost găsit cu haina trasă pe cap și rana care i-a adus moartea pare să fi provenit de la propria armă din dotare, informează jurnalmm.ro.

O echipă operativă, alcătuită din ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, coordonaţi de un procuror, s-au deplasat la faţa locului, pentru a demara cercetările specifice în astfel de situaţii, mai ales că vorbim despre un funcţionar public cu statut special, cel mai probabil aflat în exerciţiul funcţiunii.

ACTUALIZARE:

Răsturnare de situație. Gheorghe Nistor, Șeful Postului de Poliţie din Vișeu de Jos, ar fi fost înjunghiat de către o persoană necunoscută.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More