Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Șeful Senatului, în vizită la Dej, la Muzeul de locomotive – FOTO/VIDEO

0 103

tariceanu in vizita la muzeul de locomotive dej

Președintele Senatului României și președinte al Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu s-a aflat azi la Dej preț de câteva zeci de minute, unde a vizitat gara din Dej dar și muzeul de locomotive din Dej-Triaj.

Vizita lui Tăriceanu la Dej a fost una fulger, după ce șeful Senatului a participat în această dimineață la Cluj-Napoca la al XII-lea Congres al UDMR.

De la Cluj-Napoca, președintele Senatului, însoțit de Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și deputatul Steluța Cătăniciu, a dat o fugă până la Dej, pentru a vizita gara și muzeul de locomotive din Dej-Triaj.

Dacă la gara din Dej, președintele Senatului nu a stat decât câteva minute, la Dej-Triaj a petrecut aproape o oră, fiindu-i prezentate pe larg câteva dintre cele peste 20 de locomotive cu aburi și electrice, care reprezintă o mândrie pentru muzeul dejean.

Printre prezentările pieselor de muzeu, Tăriceanu și însoțitorii săi au purtat discuții diverse cu deputatul Cornel Itu, primarul Costan Morar și consilierul local Dan Bonta, cel care este și șeful depoului de locomotive.

Deși trebuia să sosească la Dej în jurul orei 15, Tăriceanu a întârziat mai bine de două ore, fiind întâmpinat de deputatul Cornel Itu și primarul Costan Morar.

Spre finalul vizitei, deranjat de obiectivul camerei de filmat, Tăriceanu a cerut reporterului Someșeanul.ro să nu mai filmeze vizita, ca să se poată bucura în liniște de discuțiile și prezentările locomotivelor.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.917895281606573.1073741956.467241263338646&type=1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More