Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Selecție de personal la Dej. Se caută îngrijitori persoane vârstnice pentru muncă în Germania

0 49

promedica24

Promedica 24 Central Europe în colaborare cu Primăria Municipiului Dej organizează joi, 19 martie, între orele 15:00-18:00, selecție de personal pentru muncă în Germania, în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice, la domiciliu.

Întâlnirea se va desfășura la Primăria Municipiului Dej și se adresează persoanelor cu vârste cuprinse între 26 și 60 de ani și cunoștințe minime de limba germană. Persoanele participante vor asista la prezentarea firmei, interviuri, discuții cu reprezentanții firmei despre posibilitatea muncii legale în afara țării.

Persoanele selectate vor putea încheia contracte de prestări servicii pe o perioadă de 1-5 ani cu posibilitate de prelungire, cu un salariu cuprins între 800-1200 euro net/ lună, le va fi asigurata plata taxelor legale, asigurarea medicală, transportul, cazarea și masa, precum și asistență 24 de ore din 24.

Promedica 24 şi-a început activitatea în anul 2004, este lider european în îngrijirea persoanelor la domiciliu și prestează servicii de îngrijire şi de asistenţă pentru clienţi individuali si pentru instituţii din mai multe țări europene.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More