Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Selfie-urile nu mai sunt la modă. Velfie este noul trend pe rețelele de socializare

0 250

velfie

Moda selfie-urilor a cunoscut o largă răspândire la nivel mondial în ultimii ani, însă acest trend este pe cale să apună, odată cu apariția unei noi mode.

Recent s-a declanșat în India un nou trend, cel al velfie-urilor, care reprezintă un selfie-video, iar acesta a cunoscut o răspândire uluitoare în doar câteva săptămâni.

Un indian este cel care a lansat aplicația cu același nume, Velfie, aceasta fiind deja descărcată în 140 de țări, devenind în scurt timp preferata actorilor de la Bollywood.

“Un selfie este doar o poză, dar un velfie poate să transmită emoții pe care nu le poți reda printr-o singură imagine”, spune Rammohan Sundaram, co-fondatorul aplicației Velfie.

“2014 a fost anul selfie-urilor, 2015 este al velfie-urilor!”, spune și sloganul aplicației Velfie.

Deși ideea este bine împachetată și atrage atenția, nu este însă una noua și nicidecum revoluționară: Dubsmash, Instagram, Snapchat sunt aplicații lansate înaintea Velfie, care le permite userilor să se filmeze și să posteze filmulețele pe rețelele de socializare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More