Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Seminar ”Diversificarea alimentației” cu scop umanitar pentru paramedicul SMURD Florin Benea

0 143

seminar caritabil Pediatru Cluj-Florin Benea

Medicul pediatru Delia Chira susține în 3 martie un seminar special pe tema ”diversificarea alimentației”, toate încasările în urma acestui eveniment urmând a fi donate campaniei umanitare pentru ajutorarea paramedicului SMURD dejean Florin Benea.

”Acesta este un seminar special pentru mine, deoarece îmi dă ocazia ca, împreună cu dvs, să-l ajutăm atât cât putem pe Florin Benea.

Florin, paramedic în cadrul SMURD a salvat sute de vieți până acum și, cu siguranță o va face din nou, însă are nevoie de noi pentru a SALVA în continuare. Cu puțin timp în urmă, a fost diagnosticat cu o formă rară de leucemie și ar avea nevoie de un transplant de măduvă, costurile acestuia fiind însa peste imaginația multora dintre noi. Are nevoie cât mai repede de 150.000 euro, bănuți care îi pot da șansa de a se bucura în continuare de băiețeul de 3 anișori, de familia și de prietenii lui”, spune dr. Delia Chira în anunțul său de pe site-ul pediatrucluj.ro.

Cei care vor să îl ajute o pot face într-unul din conturile de mai jos, deschise la Banca Transilvania, Sucurusala Dej, titular Benea Ramona:
Lei: RO86BTRLRONCRT0152660201
Euro: RO36BTRLEURCRT0152660201
USD: RO40BTRLUSDCRT0152660201

Mai multe detalii despre acest seminar puteți obține AICI.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More