Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Senator PSD, filmat arătând semne obscene în timpul discursului preşedintelui. Un deputat USR a fost bruscat pentru că îi filma pe parlamentarii PSD

0 111

Senatorul PSD Liviu-Tit Brăiloiu a fost filmat de un parlamentar USR marţi făcând semne obscene când se îndrepta spre ieşirea din sala de plen a Camerei Deputaţilor în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis.

Momentul a fost surprins cu telefonul mobil de către deputatul USR Silviu Dehelean, care a postat apoi imaginile pe Facebook. Senatorul a recurs la gestul obscen în timp ce părăsea, împreună cu alţi parlamentari PSD şi ALDE, sala în care avea loc şedinţa de plen reunit, ca boicot la adresa şefului statului.

Brăiloiu se află la primul mandat de parlamentar, fiind membru în comisia Juridică a Senatului. Totodată, el este şi vicepreşedinte al comisiei senatoriale de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională.

Un deputat USR a fost bruscat pentru că îi filma pe parlamentarii PSD

Un deputat USR a fost bruscat, marţi, de câţiva parlamentari PSD, pentru că îi filma cu telefonul, după ce aceştia au ieşit din sala de plen în timpul discursului preşedintelui Klaus Iohannis. Deputatul a declarat pentru MEDIAFAX, că a fost îmbrâncit şi înjurat, pe holul Parlamentului, de mai mulţi colegi din majoritatea parlamentară. Deputatul PSD Andreea Cosma respinge acuzaţiile.

Deputatul USR Iulian Bulai a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a fost îmbrâncit şi înjurat, pe holul Parlamentului, de mai mulţi colegi din majoritatea parlamentară deranjaţi că sunt filmaţi după ce au ieşit din plen la discursul lui Klaus Iohannis,deputatul PSD Andreea Cosma respinge acuzaţiile.

„Este din păcate un gest regretabil. Nu o să comentez foarte mult această situaţie. A avut loc agresarea unui coleg deputat, Iulian Bulai, de mai mulţi colegi ai majorităţii, deranjaţi de faptul că erau filmaţi. Au considerat că este o exprimare civică să îl înghesuie şi să îl agreseze. Este regretabil pentru Parlamentul României unde armele ar trebui să fie gesturile politice şi cuvintele, în nici un caz busculada şi împingerea fizică”, a declarat purtătorul de cuvânt al USR, Dan Barna.

Deputatul USR Iulian Bulai, a declarat, pentru MEDIAFAX, că printre aleşii care l-au agersat se numără, fiica baronului de Prahova, Andreea Cosma, deputat PSD, senatorul PSD Tit Brăiloiu şi deputatul ALDE Damian Florea.

Aleşii de la putere au fost deranjaţi de faptul că deputatul USR transmitea live, pe Facebook, ieşirea din plen a majorităţii parlamentare la discursul preşedintelui Klaus Iohannis, anterior acesta transmiţând şi o parte din discursul preşedintelui.

Contactată de MEDIAFAX, deputatul PSD Andreea Cosma a declarat că i-a „vorbit frumos” deputatului USR, nu l-a îmbrâncit şi nici nu l-a înjurat pe Iulian Bulai, refuzând să comenteze gesturile colegilor săi şi precizând că s-a reîntors în sală.

„Mi-e greu să cred că cei de la USR au impresia că o femeie poate să agreseze un bărbat”, a spus Andreea Cosma, pentru MEDIAFAX.

La rândul său, Iulian Bulai susţine că social-democrata „a fost acolo până în ultimul moment”.

Fiica lui Mircea Cosma, fost preşedinte PSD Prahova, a ajuns în Parlament, după ce doi deputaţi au renuţat la mandate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More