Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Senatorul clujean Cristian Lungu, a amânat o intervenție chirurgicală pentru a vota. S-a prezentat în cârje la votul moțiunii

0 320

Deși cu probleme de sănătate, senatorul clujean Cristian Lungu, și-a decalat o intervenție chirurgicală doar pentru a vota moțiunea de cenzură.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă este marele subiect ce a ținut opinia publică în continuă tensiune. Azi, joi, 10 octombrie, moțiunea a fost adoptată, iar guvernul PSD a fost demis.

În această zi tensionată, când s-au dus negocieri la sânge pentru voturi, unul dintre senatorii PMP, clujeanul Cristian Lungu, nu a lăsat nimic să îi stea în cale. Cu probleme de sănătate, acesta a decalat o intervenție chirurgicală, programată la Cluj-Napoca, doar pentru a se prezenta la vot.

„Votul e secret. (Mă simt n.r.) destul de rău, după moțiune ma întorc la Cluj pentru operație. Președintele Tomac mi-a spus ieri că nu trebuie să vin, este exlus, dar pentru că au existat anumite voci cum că aș trăda partidul și aș masca asta cu boala, am decis să vin.Domnul doctor de la Cluj m-a obligat să dau două declarații în care îmi aducea la cunoștință toate riscurile.E un abces perirenal, cauzat de o înțepătură în coloană. Este foarte dureros. Mi s-a recomandat repaos. Am decalat cu o zi operația”, a declarat Vasile Cristian Lungu, pentru cei de la Digi 24.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More