Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Senatorul Liviu Pop acuză Președintele de „plagiat și falsificare”

0 273

Senatorul PSD Liviu Pop lansează un nou atac destul de virulent asupra Președintelui, Klaus Iohannis. Mărul discordiei este proiectul administrației prezidențiale, „România educată”.

Senatorul maramureșean Liviu Pop face, din nou, declarații dure și inițiază un atac virulent la adresa Președintelui României, Klaus Iohannis. Acesta îl acuză pe șeful statului de „plagiat și falsificare”. De asemenea, senatorul a folosit și o sintagmă clar jignitoare la adresa primului om în stat, numindu-l pe Klaus Iohannis „autointitulatul politruc”. Toate acestea, Liviu Pop le-a scris pe pagina sa de Facebook.

„Rezultatele proiectului România educată, finanțat din bani publici, au suspiciuni rezonabile de plagiat și falsificare. Îl poftesc pe autointitulatul politruc K.W. Iohannis să verifice și să comunice public concluziile”, sunt cuvintele senatorului. (De observat că formularea senatorului – rezultatele … au suspiciuni – părăsește regulile gramaticale ale limbii române, căci nu rezultatele sunt cele care fac acțiunea de a suspecta pe cineva de ceva ci rezultatele sunt suspecte de a fi falsificate.)

Foto: Captură Facebook

„Acest demers exprimă dorinţa Preşedintelui României ca fiecare român să aibă ocazia de a contribui la proiect”, se arată în comunicatul Administrației prezidențiale.

P.S. – Nu credem că senatorul Liviu Pop este tocmai cel în măsură să acuze pe cineva de plagiat și fals pentru că, să ne amintim, tocmai domnia sa a ratat titlul de doctor din exact aceleași acuzații de plagiat. Citiți aici despre acest subiect.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More