Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Senatorul PMP Lungu: „Vandalizarea cortului PMP este singurul mod prin care unii pot să candideze împotriva lui Paleologu”

0 43

În decursul acestei săptămânii cortul PMP Cluj de susținere a candidatului la prezidențiale, Theodor Paleologu a fost vandalizat. Imaginile ce prezintă programul de candidatură a omului de cultură, Theodor Paleologu au fost mâzgălite și tăiate. Actul de vandalism este în puternică antiteză cu motto-ul candidatului PMP: „respect, educație și performanță”. Unii români rămân străini față de aceste cuvinte și preferă să distrugă.

Mariflor

„Este un act de vandalism cu dedicație. Theodor Paleologu este un candidat puternic și deși a invitat în repetate rânduri la dezbateri publice contra-candidații, aceștia au refuzat. Va ajunge în turul 2 și asta strică planurile celorlalte partide. Vandalizarea cortului PMP este singurul mod prin care unii pot să candideze împotriva lui Theodor Paleologu,” declară președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu.

Organizația PMP Cluj nu este pentru prima dată în această situație. În cadrul campaniei de susținere a referendumului pentru familia tradițională, cortul PMP a fost tăiat și smuls de pe structura cortului. Senatorul Vasile-Cristian Lungu a depus o plângere împotriva actului de vandalism, iar IPJ Cluj a condus o anchetă pentru identificarea făptașilor. De cele mai multe ori, anchetele durează o veșnicie, iar actele de vandalism continuă să apară fără urmă de sancțiune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More