Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Senatorul PMP Lungu: „Vandalizarea cortului PMP este singurul mod prin care unii pot să candideze împotriva lui Paleologu”

0 63

În decursul acestei săptămânii cortul PMP Cluj de susținere a candidatului la prezidențiale, Theodor Paleologu a fost vandalizat. Imaginile ce prezintă programul de candidatură a omului de cultură, Theodor Paleologu au fost mâzgălite și tăiate. Actul de vandalism este în puternică antiteză cu motto-ul candidatului PMP: „respect, educație și performanță”. Unii români rămân străini față de aceste cuvinte și preferă să distrugă.

„Este un act de vandalism cu dedicație. Theodor Paleologu este un candidat puternic și deși a invitat în repetate rânduri la dezbateri publice contra-candidații, aceștia au refuzat. Va ajunge în turul 2 și asta strică planurile celorlalte partide. Vandalizarea cortului PMP este singurul mod prin care unii pot să candideze împotriva lui Theodor Paleologu,” declară președintele PMP Cluj, senatorul Vasile-Cristian Lungu.

Organizația PMP Cluj nu este pentru prima dată în această situație. În cadrul campaniei de susținere a referendumului pentru familia tradițională, cortul PMP a fost tăiat și smuls de pe structura cortului. Senatorul Vasile-Cristian Lungu a depus o plângere împotriva actului de vandalism, iar IPJ Cluj a condus o anchetă pentru identificarea făptașilor. De cele mai multe ori, anchetele durează o veșnicie, iar actele de vandalism continuă să apară fără urmă de sancțiune.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More